Autor: Tööstusuudised.ee • 21. juuni 2023

Põhjala pruulikoja ajaloo parim aasta. Käive kasvas 43 protsenti

Põhjala pruulikoda pidava Põhjala Brewing ASi konsolideeritud netokäive kasvas 2022. aastal 43% 6,6 miljoni euroni ning ettevõte teenis 257 000 eurot puhaskasumit. Pruulikoda suurendas aastaga tootmismahtu 27% ning tootis kokku 11 300 hektoliitrit õlut.
Parim aasta, kinnitas Põhjala pruulikoja tegevjuht Ivar Aus majandustulemusi kommenteerides.
Foto: Arno Mikkor

Põhjala pruulikoja tegevjuhi Ivar Ausi sõnul oli tegemist ettevõtte ajaloo parima aastaga. “Müügitulu jõulisele kasvule aitas kaasa koroonapiirangute kaotamine esimeses kvartalis ning sellele järgnenud kiire äri taastumine hotellides ja restoranides. Müügitulemust mõjutasid positiivselt ka uue õllebaari Põhja Konn avamine ja edukas tootearendus. Meie laagriõllest on kujunenud Põhjala kõige menukam toode, mis on avanud hulgaliselt uusi uksi hotellides ja restoranides ning taganud väga kiire kasvu jätkumise poekettides,” rääkis Aus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077