Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2023

Riigikogus moodustati taas töötleva tööstuse toetusrühm

Juba teist korda moodustati täna riigikogu liikme Timo Suslovi (Reformierakond) eestvedamisel Riigikogu töötleva tööstuse toetusrühm, mille eesmärk on aidata kaasa tööstussektori elujõulisuse hoidmisele ja arengule Eestis ning Eesti kui targa tööstusriigi kuvandi loomisele.
Riigikogu liige ja reformierakonna peasekretär Timo Suslov.
Foto: Eero Vabamägi

"Tööstussektor panustab Eesti majanduse arengusse ja riigi sissetulekutesse nii otseselt kui kaudselt. Tööstusettevõtted loovad rohkelt töökohti ja annavad tööd ka teiste tegevusalade ettevõtetele. Tööstuses leiavad rakendust erinevate huvide ja võimetega inimesed, lihttöölistest teadlasteni. Iga loodav töökoht tööstuses tekitab tugiteenuseid pakkuvates sektorites kaks kuni neli töökohta lisaks,” ütleb Timo Suslov.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077