Autor: Janeli Janson • 17. märts 2022

Mees, kes seisab Eesti tööstuse eest

Riigikogu liige ja töötleva tööstuse toetusgrupi juht Timo Suslov ütleb, et Eesti tööstus vajab rohkem riigi ja erasektori koostööd. “Keegi ei peaks olema ees- ega tagapool. Peame koos otsustama ja peame koos finišisse jõudma,” usub ta.
Timo Suslov: "Töötlev tööstus on see, mis paneb meil selle majandusliku vundamendi paika"
Foto: Eero Vabamägi

Riigikogu liige ja töötleva tööstuse toetusrühma juht Timo Suslov ütleb, et IT ei saaks olla asi iseenesest, vaid see on tugisüsteem muudele sektoritele. “Kõik me saame aru, kui räägitakse IT-st, aga tööstus on nagu räpakoll – keegi nagu täpselt ei tea, kuskil ta toimetab, aga kunagi pole näinud,” ütleb Suslov, et tööstusest räägitakse liiga vähe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077