Autor: Harro Puusild • 8. detsember 2021

Töötleva tööstuse toetusrühma koosolek: suurim mure on tööjõud

Teisipäeval, 7. detsembril toimus Riigikogus töötleva tööstuse toetusrühma koosolek, kus räägiti tööstussektori probleemidest ja leiti, et kui tööjõuprobleem lahendust ei leia, on kogu ülejäänud areng ohus.
Töötleva tööstuse toetusrühma koosolek 7. detsembril.
Foto: Timo Suslov

Koosolekul tegid ettekande ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt, Swedbanki tööstusosakonna juht Raul Kirsimäe, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi tööstusvaldkonna juht Andri Haran ning tööandjate keskliidu juht Arto Aas. Lisaks osalesid toetusrühma esimees Timo Suslov, aseesimees Rene Kokk ning liikmed Siret Kotka, Jüri Jaanson ja Marko Torm. Samuti osalesid Eesti Masinatööstuse Liidu juht Triin Ploompuu ning liidu nõukogu esimees ja Radius Machiningu omanik Veljo Konnimois.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077