Autorid: Eliisa Matsalu, Harro Puusild • 16. september 2021

Tõnis Vare: vajame etteaimatavat majanduskeskkonda, siis tulevad ka investeeringud

Töötleva tööstuse ettevõtjad ootavad Eesti tööstuspoliitika uut strateegiat, mis paneks paika sektori pikaajalised eesmärgid. „Kui iga kahe aasta tagant midagi muudetakse, on töötleval tööstusel keeruline ellu jääda,“ tõdes Eesti Elektritööstuse Liidu tegevjuht Tõnis Vare.
Timo Suslov ja Tõnis Vare
Foto: Stella-Kaisa Kanemägi

Eesti Elektritööstuse Liidu juht Tõnis Vare nõustus saates, et kui on loodud normaalne keskkond, saavad ettevõtted ka väga hästi ise hakkama. „Tahame, et see keskkond oleks etteaimatav ja pikaajaline, sest siis tuleb investeerimiskindlus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077