Autor: Toomas Kelt • 31. mai 2023

2023. aasta viis robotitrendi

Üha enam tööstusettevõtteid kasutab oma tehastes tööstusroboteid. Rahvusvahelise robootikaliidu hinnangul on robotite hulk maailmas püstitanud uue rekordi – umbes 3,5 miljonit erinevat robotit. Robootikaliit toob välja ka viis trendi, mis mõjutavad 2023. aastal robootikat ja automatiseerimist.
Tööstusrobotid asendavad praegu inimest enamasti rutiinse ja lihtsama töö tegemisel. Tulevikutrend on aga nutikamate robotite suunas liikumine.
Foto: Toomas Kelt

1. Energiatõhusus

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077