Autor: Tööstusuudised.ee • 25. aprill 2023

Taavi Veskimägi lahkub Eleringi juhi kohalt

Pea 14 aastat Eleringi juhtinud Taavi Veskimägi lahkub 1. juulist omal soovil Eleringi juhatuse esimehe ametikohalt. Juhatuse esimehe kohale asub senine juhatuse liige Kalle Kilk ning juhatuse uueks liikmeks saab Erkki Sapp.
Taavi Veskimägi lahkub Eleringi juhi kohalt.
Foto: Laura Oks

„Mul on olnud privileeg töötada pea 14 aastat ettevõttes, mille tegevuse tähendus ühiskonnas on niivõrd selge – hoida Eesti kodudes tuled põlemas ja toad soojas. Oleme selle ülesandega saanud hästi hakkama, Eleringi elektri- ja gaasivõrgu töökindlus on olnud suurepärane. Kuid selleks, et püsida vaimselt vormis, tuleb esitada endale uusi väljakutseid ja mitte karta muutusi. Olen seda pidanud alati oluliseks, seda nii Rahandusministeeriumist Res Publicat moodustama asudes kui Riigikogust lahkudes, kui asusin vedama põhivõrgu eraldamist Eesti Energiast, ” sõnas Taavi Veskimägi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077