Autor: Tööstusuudised.ee • 20. märts 2023

Saaremaa Lihatööstus soovib saneerimist

Läinud nädalal andis Saaremaa Lihatööstus sisse saneerimisavalduse. Ettevõtte omanik Vjatšeslav Leedo tunnistas ERRle, et mitmed kriisid on pannud ettevõtte keerulisse seisu.
Saaremaa Lihatööstuse omanik Vjatšeslav Leedo ettevõtte müügimõtteid ei kinnita.
Foto: Raul Mee

ERR kirjutab, et ettevõtte eelmisel aasta elektrikulu oli varasemaga võrreldes ettevõttele ligi poolteist miljonit eurot rohkem, mis on samas suurusjärgus ettevõtte ühe kuu käibega. Samas ei soovinud Leedo konkreetset ettevõtte võlasummat välja öelda, märkides samas, et tööstus jätkab uuel nädalal endiselt tööd.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077