Autor: Tööstusuudised.ee • 14. märts 2023

Parima toiduaine märgist püüab 137 eestimaist toodet

Toiduliit korraldab 29. korda „Eesti Parima Toiduaine” konkurssi, et tunnustada toiduteadlaste ja Eesti inimeste abiga välja möödunud aastal poelettidele jõudnud parimaid Eestis toodetud toidutooteid. Tänavu püüab parima toiduaine tiitlit 137 eestimaist toodet 50 ettevõttelt.
Eesti parim toiduaine aastal 2022 oli Salvesti tatraroog sarjast Põnn.
Foto: Toiduliit

„Eelmine aasta oli toiduainetööstuse jaoks pretsedenditult keeruline ning seda enam sooviksin tunnustada meie tootjaid, kes vaatamata raskustele ja ebakindlusele leidsid võimaluse uute toodete arendamiseks, hoides seeläbi Eesti toiduainetööstuse lippu jätkuvalt kõrgel,“ rõõmustas Toiduliidu juht Sirje Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077