Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2022

Eesti Parim Toiduaine: Rahva lemmiku tiitlit püüab 74 toidutoodet

Eesti inimeste lemmik toidutoode valitakse välja „Eesti Parima Toiduaine“ Facebooki lehel 11.-15. aprillini. Valimis on 61 eriilmelist toidutoodet, mis on hindamiskomisjonile paistnud silma nii maitse, tervislikkuse, uuenduslikkuse kui pakendi poolest.
Rahva lemmiku tiitlit püüab 74 toidutoodet
Foto: Toiduliit

„Rahva Lemmiku valimine on „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi iga-aastane traditsioon, kus tarbijatel tekib võimalus anda meie toidutootjatele otsest tagasisidet, hääletades neile enim meeldivate toodete poolt,“ ütles Toiduliidu juht Sirje Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077