Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2022

Eesti Parim Toiduaine: Rahva lemmiku tiitlit püüab 74 toidutoodet

Eesti inimeste lemmik toidutoode valitakse välja „Eesti Parima Toiduaine“ Facebooki lehel 11.-15. aprillini. Valimis on 61 eriilmelist toidutoodet, mis on hindamiskomisjonile paistnud silma nii maitse, tervislikkuse, uuenduslikkuse kui pakendi poolest.
Rahva lemmiku tiitlit püüab 74 toidutoodet
Foto: Toiduliit

„Rahva Lemmiku valimine on „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi iga-aastane traditsioon, kus tarbijatel tekib võimalus anda meie toidutootjatele otsest tagasisidet, hääletades neile enim meeldivate toodete poolt,“ ütles Toiduliidu juht Sirje Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077