Autor: Harro Puusild • 1. märts 2023

Pärnu tarneahelakonverents 2023 peaesineja on Mark Millar

25.-26. mail toimuva Pärnu tarneahelakonverentsi peaesineja on Hongkongis elav Mark Millar, kes keskendub oma ettekandes kriisijärgsele perioodile ja tarneahelate tulevikule. Millar on tarneahela juhtimise ekspert, autor ja hinnatud peaesineja.
Pärnu tarneahelakonverents 2023 peaesineja võtab konverentsil fookusesse tarneahelate tuleviku ja analüüsib tarneahela strateegilisi prioriteete aastaks 2025.
Foto: Erakogu

Mark Millar on tarneahela- ja logistikamaailma tõeline autoriteet, rahvusvaheliselt tuntud peaesineja ja raamatu „Global Supply Chain Ecosystems“ autor. Tema raamatut on müüdud 50 riigis ja see on pälvinud postiivset tähelepanu nii tööstussektorilt kui ka akadeemiliselt maailmalt.

30 aastat kogemust rahvusvahelises ettevõtluses võimaldab Markil jagada teadmisi ja sõltumatuid hinnanguid, mis aitavad juhtidel täna paremaid äriotsuseid teha. Tal on tugev kogemus B2B teenuste sektoris - Mark on 20 aastat tegutsenud Aasia Vaikse ookeani regioonis ja juhtinud äriarendusprojekte kümnes Aasia riigis. Oma silmapaistva karjääri jooksul on Mark töötanud sellistes ettevõtetes nagu Thorn EMI, RR Donnelley, ModusLink, Platinum Logistix, Exel Contract Logistics (praegune DHL) ja UPS Supply Chain Solutions. Ta on elanud ja töötanud Suurbritannias, Hollandis, Austraalias, Singapuris, USAs, Iirimaal, Hiinas ja ka Hongkongis.

Mark on tuleviku tarneahelate juhtimise teadmisi jagava sihtasutuse Foundation for Future Supply Chain nõuandva koja asutajaliige. Mark pakub ettevõtetele tuge kasvueesmärkide saavutamisel ja tarneahelate juhtimise strateegia väljatöötamisel. Tema kliendiportfellist leiab nii suuri kui väiksemaid firmasid, kelle hulgas on näiteks DP World, Turnkey Group, The Resources Group ja Toll Global Logistics.

Markil on magistrikraad juhtimises. Inglismaal on ta lõpetanud ülikooli University of West of England ja eraldi ka The Chartered Institute of Marketing. Ühtlasi on ta lõpetanud Austraalia juhtide instituudi (Australian Institute of Company Directors). Mark omab APICSi SCOR-P sertifikaati.

Mark Millar on hinnatud esinejad. Ta on Hongkongi polütehnilise ülikooli külalislektor, lisaks on ta loenguid andnud ka nagu Atlanta, Ho Chi Minh Citys, Dubai, Singapuri ja Warwicki ülikoolides. Ta on tõeliselt haarav ja energiline, aga ka asjatundlik, professionaalne ja meeldejääv esineja, kes on üles astunud erinevatel tööstuskonverentsidel 32 riigis.

Oma ettekannetes lahkab Mark tarneahela mõjusid kriitilistele megatrendidele, mis puudutavad kõiki ettevõtteid: muutused globaliseerumises, e-kaubanduse võidukäik, digihäired tarneahelates, Aasia sajand ja pandeemiajärgne väljavaade.

Tule osalema!

Pärnu tarneahelakonverents 2023 "Uued ajad, uued võimalused ja riskid" toimub 25.-26. mail Pärnu Kontserdimajas. Uuri lisa ja pane end veel kuni 7. märtsini kirja aadressil www.supplychain.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077