Autor: Tööstusuudised.ee • 1. märts 2023

Leibur läks gaasiküttelt üle kaugküttele

Eesti vanim leivaküpsetaja Leibur lõpetas selle aasta alguses oma tootmishoone kütmisel maagaasi kasutamise ja läks üle peamiselt kohalikust taastuvast biomassist toodetavale Utilitase kaugküttele.
Pagaritooted
Foto: Terje Lepp

Leiburi tegevjuhi Ott Neeme sõnul on Leiburile jätkusuutlikult ja väikse süsinikujalajäljega leivatoodete tootmine äärmiselt oluline. “Kaugküttele üleminek toetab meie samme olla rohelisem ja tagab lisaks loodushoiule ka varustuskindluse,“ sedastas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077