Autor: Tööstusuudised.ee • 14. veebruar 2023

Andres Metsoja: metsanduse arengukavas ja RMK ülesannetes on tõsiseid vasturääkivusi

Riigikogu keskkonnakomisjoni esimehe Andres Metsoja sõnul on keskkonnaministeeriumi esitatud metsanduse arengukavas (MAK) liiga palju vasturääkivusi, et selle jõuaks käesoleva koosseisu järele jäänud töönädalatega vastu võtta.
Andres Metsoja
Foto: Liis Treimann

„Jaanuari keskpaigas jõudsime koalitsioonis esialgsele kokkuleppele metsanduse arengukavas, see jõudis valitsusest riigikokku ja läbis ka esimese lugemise. Kahjuks on vahepealsete nädalatega ilmnenud, et paralleelselt koostab enda uut arengukava ka RMK ning sealt ilmnenud punktid on otseses vastuolus riigikogu menetluses oleva MAK-iga,“ selgitas Metsoja probleemi olemust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077