Autor: Tööstusuudised.ee • 13. veebruar 2023

Puitmajaliit: poliitikute sõnavõtud metsanduse arengukava teemadel on populistlikud

Eesti Erametsaliit ja Puitmajaliit andsid avalike pöördumistega teada oma rahulolematusest metsanduse arengukava menetlemise protsessiga. Erametsaliit tegi ettepaneku sellisel kujul arengukava mitte heaks kiita, Puitmajaliit ei pea õigeks niivõrd olulise dokumendi menetlemist vahetult enne Riigikogu valimisi.
Puitmajaliidu tegevjuht Annka Kadaja.
Foto: Georg-Sander Männik

Eesti Erametsaliidu seisukohad võttis kokku juhatuse esimees Ando Eelmaa. Arengukava eelnõu peamiste kitsaskohtadena märkis ta majandusmetsade pindala määratlemise ja looduskaitseliste piirangute õiglase hüvitamise vajadust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077