Autor: Tööstusuudised.ee • 4. jaanuar 2023

Eesti vesi on suure ekspordipotentsiaaliga ja sobib sooja kliimaga riikidesse

Eesti mineraalvett võiks rohkem soojema kliimaga riikidesse eksportida, leiab Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii.
Haage müügi- ja arendusjuhist Xenia Joost Dubai messil Gulfood.
Foto: Haage Joogid

„Eesti vesi on eriliselt puhta, autentse maitse ja hea kvaliteediga, suure ekspordipotentsiaaliga näiteks sooja kliimaga riikidesse,“ rääkis tippsommeljee ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii, kes on ka Eesti Joogifestivali korraldaja.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077