Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Haage valmistab jooke koos teadlastega

Eesti ettevõte Haage Joogid kaasas tootearendusse tippkeskuste teadlased, et loodusliku mineraalvee baasil välja töötada unikaalsed joogid, millel on potentsiaal läbi lüüa rahvusvahelisel turul.
Haage Jookide müügi- ja arendusjuht Xenia Joost Dubai messil.

Tootearenduses on looduslikud limonaadid, toonikud ja funktsionaalsed joogid. Tegemist on premium-klassi jookidega, mis vastavad nii sommeljeede, maailma tipprestoranide kui ka tarbijate kõige nõudlikumale maitsele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077