Autor: Tööstusuudised.ee • 12. oktoober 2022

Haage Joogid investeerib mineraalvee tootmise laiendamisse miljoneid

Haage Joogid investeerib Tartumaal, Haage külas loodusliku mineraalvee tootmisse kümme miljonit eurot, mis võimaldab toodangu mahtu ja valikut oluliselt kasvatada, tagada joogivee ülikõrge kvaliteedi ning avada läbimurdelised välisturud.
Haage Joogid juhatuse liige Vello Oselin.
Foto: Maanus Kullamaa

Uued seadmed lähevad täisvõimsusel tööle juba järgmise aasta märtsis, kui kõik eeltestimised on sooritatud. „Tegemist on täisautomaatse tootmisliiniga, kus ühest otsast läheb tooraine sisse ja teisest otsast tuleb täielikult pakitud valmistoode välja,“ kommenteeris Haage Joogid juhatuse liige Vello Oselin. „Samuti avaneb nüüd võimalus siseneda täiesti uutesse tooterühmadesse ja turgudele ning jätkuvalt olla juhtivate restoranide ja -kokkade jaoks tipptasemel ning hinnatud partner.“

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077