Autor: Tööstusuudised.ee • 22. detsember 2022

Soodushind kuni 31.01! Tark tööstus 2023: pool tuhat osalejat, 7 lava ja üle 40 esineja

16. märtsil toimuv tööstuslahendustele keskenduvale konverentsile ja kontaktmessile "Tark tööstus 2023" on praeguseks registreerunud kokku üle 200 osaleja. Seitsmel laval esineb seekord kokku üle 40 esineja.

Eelmisel korral üle 400 osaleja kokku toonud "Tark tööstus 2023" toimub sel aastal 16. märtsil ja püüab juba poolt tuhandet osalejat. Peaesineja on seekord digitmõtleja ja -kõneleja, ettevõtja, muutuste agent ning hinnatud esineja Warren Knight, kes kõneleb tööstuse tulevikust ja Tööstus 5.0-st.

Tark tööstus toimub Kultuurikatlas, üritusel on 7 lava, üle 40 esineja, 4 paralleelsessiooni 28 erineva praktilise ettekandega ning ekspoala enam kui 20 eksponendiga.

Pealaval on võimalik taas kuulata kahte välisesinejat ja süüvida kahte põnevasse tippjuhtide ning tehase- ja tootmisjuhtide arutelusse, kus fookus on digimuutuste elluviimisel.

Pealava arutelude teemad:

Tippjuhtide arutelus küsime, kuidas digitaliseerimisplaan juhile "maha müüa" ehk kuidas juhti arendusprojektidesse kaasata.

Tehase- ja tootmisjuhtide arutelus räägime, kuidas digitaliseerimis- ja automatiseerimisprojektid tootmispõrandal ellu viia.

Programm täieneb! Anna oma huvist märku ka ürituse Facebooki lehel.

Miks tulla meeskonnaga?

"Targale tööstusele" tasuks tulla meeskonnaga, sest

• nii tagate, et ettevõte võtab ürituse sisust kaasa maksimaalselt uusi teadmisi ja inpiratsiooni;

• 4 paralleelsessiooni toob osalejateni 28 erinevat ja põnevat teemat, mis on mõeldud eri ametite esinejatele ettevõttes;

• laiemale publikule mõeldud pealavaprogramm inspireeriv võimalus kuulata välisesinejaid;

• iga meeskonnaliige saab kokku panna just talle sobiva päevakava vastavalt oma ametile;

• meeskonnad saavad osaleda soodsama hinnaga.

Meeskonnad alates 5 liikmest saavad osaleda soodsama hinnaga. Anna oma meeskonna osalussoovist teada programmijuhile aadressil [email protected].

Programmi ja registreerimisvõimaluse leiab siit: www.smartindustry.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077