Autor: Tööstusuudised.ee • 19. detsember 2022

Konverents-kontaktmessi Tark tööstus 2023 peaesineja on Warren Knight

16. märtsil toimuva konverentsi-kontaktmessi Tark tööstus 2023 üks kahest peaesinejast on digitaalse juhtimise ja ümberkujundamise treener, suurkõneleja, ettevõtja ja auhinnatud esineja Warren Knight.
Tark tööstus 2023 peaesineja on Warren Knight
Foto: Erakogu

Warren Knight, kes kõneleb Targa tööstuse konverentsil teemal „Future on Manufacturing: Industry 5.0“, on rahvusvaheliselt tunnustatud kõneleja, treener, coach ja ettevõtja, kes räägib erinevatel suurtel lavadel oma digitaalse juhtimise ja muutumise mõtetest ja kogemustest.

Digitaalse juhtimise ja muutustega on Warren Knight tegelenud nüüdseks enam kui 15 aastat. Ta on aidanud ja inspireerinud palju globaalselt tuntud suurettevõtteid, kelle hulgas on näiteks ravimitööstus GSK, GPS-tehnoloogiat tootev Garmin, energiafirma Shell, laevandusettevõte Birttany Ferries, posti- ja kullerettevõte Royal Mail ning paljud teised.

Knight on ka kirjanik, kelle sulest on ilmunud kokku neli raamatut, mille hulgas on näiteks „Think #Digital First“.

End ka muutuste agendiks nimetav Knight usub, et praeguse muutuste ja tehnoloogia ajastul peame tugevamate ettevõtete ja sidusamate kogukondade loomiseks pakkuma oma inimestele rohkem positiivseid valikuid.

Warren Knighti visioon on aidata 2035. aastaks miljonit juhti üle maailma, et nad suudaksid Alfa-põlvkonnale luua töökohad, mis põhinevad kultuuril, kogukonnal ja tehnoloogial.

Tule osalema!

Konverents-kontaktmess Tark tööstus 2023 koos õhtuse galaga toimub 16. märtsil 2023 Tallinnas, Kultuurikatlas. 17. märtsil on boonusena taas saadaval piiratud arv kohti tehasekülastustele.

Tark tööstus toob kokku üle 400 tööstussektori juhi, valdkonnajuhi ja eksperdi ning üle 40 esineja. Üritus pakub lisaks pealava programmile ka nelja paralleelsessiooni 28 töötoa/etteknde ning boonusena piiratud koguses tehasekülastuste kohti teisel päeval.

Programmi hetkeseisu ja regitreerimisevõimaluse leiab aadressilt www.smartindustry.ee.

NB! Soodsaim hind kuni 31. detsembrini 2022!

Meeskondadele alates 5 osalejast kehtib soodsam hind, mille kohta küsige täpsemalt programmijuhilt Harro Puusillalt ([email protected]).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077