Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2022

Soome puidukontsern läheb börsile

Soome pereettevõte, enam kui sada aastat tegutsenud Koskiseni puidutööstus plaanib noteerida oma aktsiad Nasdaq Helsingi börsinimekirja. Ettevõttele loodetakse aktsiaemissiooniga saada ligi 30 miljonit eurot lisaraha, milleks emiteeritakse uusi aktsiaid.
Koskisen on Soome suurim seni börsile mitteläinud puidutööstusi.
Foto: Koskisen

Poole uute aktsiate kogusest saavad institutsionaalsed investorid, teine osa läheb börsile. Aktsiate enamus jääks jätkuvalt seniste omanike kontrolli alla. Septembrikuus viis Kosisen läbi aktsiate pakkumise ka oma töötajatele. Selle pakkumisega sai Koskisen juurde ligi sadakond osanikku.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077