Autor: Tööstusuudised.ee • 7. märts 2022

Hekotek tarnib seadmed Soome juhtivale puidutöötlemisettevõttele

Pikajalise koostöö tulemusena on Hekotek AS sõlminud tarnelepingu Soome ühe suurima erakapitalil põhineva puidutöötlemisettevõttega Koskisen OY. Lahti lähistel, Järveläs, paiknevasse tootmisüksusesse tarnitakse uue ehitatava saeveskikompleksi raames saeveskile palke etteandvad seadmed, koos konveiersüsteemiga saagimisjääkide (koor, puiduhake ja saepuru) transpordiks.
Hekotek tarnib seadmed Soome juhtivale puidutöötlemisettevõttele
Foto: Hekotek AS

Koskisen Group investeerib uude tootmisüksusesse 48 miljoni eurot ning see on Koskisen kontserni ajaloo suurim ühekordne investeering, mis tõstab oluliselt ettevõtte konkurentsivõimet. Uue üksuse aastatoodang saab olema ligikaudu 400 000 kuupmeetrit valmis okaspuu saematerjali. Tootmine uues üksuses algab 2023.aasta teises pooles.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077