Autor: Anu Jõgi • 14. juuni 2022

Puidutööstus UPM kergitab kasumiprognoosi

Eestis vineeritehast omav Soome puidutööstus UPM tõstab oma kasumiprognoosi, ettevõte ootab nüüd, et võrreldav tegevuskasum suureneb nii 2022. aasta esimeses pooles kui ka kogu aasta lõikes, võrreldes 2021. aastaga.
Otepää vineeritehase laienduse avamine aastal 2008.
Foto: Andres Haabu

Varem eeldas ettevõte, et tema võrreldav tegevuskasum jääb selle aasta esimeses pooles aasta esimese poolel mullusega samale tasemele ja kogu aasta tegevuskasum püsib sarnasel tasemel või kasvab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077