Autor: Toomas Kelt • 25. aprill 2022

Streik UPMis on läbi

Aasta algusest UPMi Soome paberi- ja biorafineerimistehastest kestnud Paberiliidu streik on läbi. Riikliku lepitaja esitatud ettepanekud kiitsid heaks nii UPM kui Paberiliit.
Foto: Tuomas Uusheimo/UPM

Soome Metsälehti teatel jäid kokkuleppega rahule mõlemad pooled. Uued kollektiivlepingud sõlmiti eraldi kõigi viie ettevõtte jaoks, mis oli ka UPMi soov. Kollektiivlepingute kehtivusajaks on neli aastat, iga kahe aasta tagant räägitakse läbi palgatase ettevõtetes. Kokku on lepitud ka selles, et palgatase kasvab igal aastal umbes kaks portsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077