Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Minister: elektroonikatööstuse rohetooted on samm jätkusuutlikuma maailma suunas

Ektroonikatootmisettevõtte Incap Kuressaare tehast külastanud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvani sõnul on kasvavate majandustulemuste ja üha suuremate tootmisvõimsustega tehase elektroonikalahendused tugev edasiviiv samm jätkusuutlikuma tarbimiskeskkonna suunas.
Minister Järvan Kuressaare tehases.
Foto: Incap

Incap Estoniat hiljutise EASi ja KredExi ühendasutuse ning Eesti Tööandjate Keskliidu tiitli “Aasta Välisinvestor 2022” puhul õnnitlema saabunud minister Järvan tutvus lähemalt Saaremaa suurima elektroonikatehasega ja peagi avatavate uute tootmisseadmetega, mis tõstavad veelgi senist tootmisvõimekust. “On erakordne näha, kuidas meie suurimal saarel valmistatakse tänu siinsetele inseneridele ja spetsialistidele suures jaos just rohelistele ja keskkonnasõbralikele lahendustele suunatud elektroonikat, mille eksport üle kogu maailma tõestab meie kohaliku oskusteabe kõrgeimat kvaliteeditaset,” märkis minister Incapi Kuressaare tehast külastades.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077