Autor: Harro Puusild • 8. august 2022

Ebaefektiivne ringikõndimine tootmispõrandal käivitab SOSi

Elektroonikatööstus Incap Estonia hoiab oma Kuressaare tehases efektiivsust nii au sees, et näiteks igasugune ebaefektiivne jalutamine tootmisruumis käivitab omamoodi SOS-alarmi, et olukorrale kiiresti efektiivsem lahendus leida. Ettevõtte juht Greg Grace selgitab, millega tasub muudatusi planeerides arvestada ja mida ei tohiks kindlasti teha.
“Meil on praegu tihedamad tootmiskoosolekud, kus osalevad ostu-, müügi- ja tootmisinimesed. Püüame vältida olukorda, kus komponendid pole tootmise ajaks tehasesse jõudnud,” räägib Estonia juht Greg Grace.
Foto: Incap Estonia

Incap Estonia juht Greg Grace ütleb Tööstusuudistele, et muutuste ja kohanemise taustal ei tasu unustada, et tööstuses leidub tugisambaid, mis muutuda ei tohi. Üks oluline sammas, mis lihtsalt ei tohi tähelepanuta jääda, on efektiivsus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077