Autor: Rudolf Stenar Saluoks • 20. juuli 2022

Incapi aktsia läks pärast positiivset uudist lendu

Eestlase poolt juhitud, kuid Soome börsil noteeritud elektroonikafirma Incapi aktsia tõusis päevaga 14 protsenti, 13,10 euroni.
Pildil Incapi tegevjuht Otto Richard Pukk.
Foto: Raul Mee

Aktsia viis lendu ettevõtte prognoos, et 2022. aasta tulud ja tegevuskasum tulevad selgelt suuremad kui eelmisel aastal. 2021. aastal teenis Incap 169,8 miljonit eurot käivet ja 26,8 miljonit eurot tegevuskasumit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077