Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Elektrilevi töölaupäevakul väljastati võrguga liitumise pakkumisi 936 mikrotootjale

5. novembril tegi Elektrilevi täiendava tööpäeva, kus 27 projektijuhti ja inseneri vaatasid läbi mikrotootjate sooviavaldused ja esitasid kokku 936 pakkumist. Väljastati ainult fikseeritud hinnaga pakkumisi.
Üha rohkem eramuomanikke soovib olla elektri väiketootja.
Foto: Pixabay

„Elektrilevi alustas töölaupäevakutega oktoobris, et veelgi kiirendada mikrotootjate liitumisprotsessi,“ ütles Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm. „Nädal varem tegime võrguarvutusi, nüüd väljastasime fikseeritud hinnaga pakkumisi. Mõlemal juhul aitas täiendava tööpäeva tegemine liitumiste tempot kiirendada. Töölaupäevakud aitavad muuta rohepöörde meie klientidele võimalikult mugavaks ja kiireks.“

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077