Autor: Toomas Kelt • 19. september 2022

Eurofer: Euroopa Liidu erakorralised meetmed Euroopa terasetoodangu kärpeid ei peata

Euroopa terasetööstuse ühendus Eurofer usub, et Euroopa Liidus kavandatud erakorralistel meetmetel ei ole piisavalt kõrgeid eesmärke ega piisavalt kiiret ajakava, et alandada energiahindu ja säilitada Euroopa terasetööstuse konkurentsivõimet maailmaturgudel.
Teratetootmisest sõltuvad ka paljud teised tööstussektorid.
Foto: Pixabay

Eurometali teatel ütles Euroferi peadirektor Axel Eggert terasetootjate kohtumisel, et Euroopa turg on üle ujutatud kolmandatest riikidest pärit odavama impordiga. Imporditud terase eest tuleb maksta vaid murdosa nendest energiakuludest, mida peavad kandma Euroopa terasetootjad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077