Autor: Toomas Kelt • 1. august 2022

Saksamaa tööstus kannatab materjalipuuduse käes

Saksamaa töötleva tööstuse jaoks on endiselt suur probleem toormaterjalide ja tootmiskomponentide hankimine, selgub Ifo instituudi uuringust.
Foto: Pixabay

Ifo instituut viib ettevõtete seas uuringuid läbi regulaarselt. Tööstusettevõtete seas läbi viidud käsitlus näitas, et kui juunis tunnistas toorainete tarneprobleeme 74,1% vastanutest, siis juulis oli see 73,3%. Ifo uuringute juht Kaus Wohlrabe ütles pressiteates, et suuri probleeme on oluliste elektroonikakomponentide hankimisel, lisaks on endiselt probleeme ülemaailmses logistikas ja eriti laevanduses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077