Autor: Toomas Kelt • 8. juuli 2022

Ülikooli ja ettevõtete koostööst võidavad kõik

Ettevõtluse ja Tartu Ülikooli koostööd edendab 2018. aastal loodud ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus. Selle ülesandeks on eelkõige teaduspõhise majanduse arendamine, samuti ülikooli teadlaste ja üliõpilaste ning ettevõtete koostöö arendamine. Keskus püüab ka ülikoolis välja töötatud innovaatilisi ideid edendada ning neid ettevõtjatele tutvustada. Ühe võimalusena nendega tutvuda oli juuni keskel Tartu Ülikooli demopäeval, kuhu koondati mitmed maailmamuutvad arendusprojektid ja tutvustati neid avalikkusele.
Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus tegutseb Delta hoones. Sinna on oodatud ka kõik koostöösooviga ettevõtjad.
Foto: delta.ut.ee

„Tartu ülikool on viimase kolme aasta jooksul investeerinud neljas voorus üle 1,5 miljoni sellistesse projektidesse, mis tulevad teadusest ja mida saaks viia turule. Ehk siis see raha on läinud just selleks, et aidata teadusel minna ettevõtlusele lähemale,“ selgitas Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juhataja Kristel Reim.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077