Autor: Toomas Kelt • 30. juuni 2022

Vene saematerjali vool Soome pole lõppenud

Soome saetööstuste liidu hinnangul on Vene saematerjali import Soome viimasel ajal kasvanud, vahendab Yle.
Vene puidu vedu laevadega Euroopa sadametesse on lõppenud, kuid maismaad mööda käib veel viimaseid nädalaid elavam transport.
Foto: Unsplash

Saetööstuse liidu esimees Tommi Sneck ütles Yle´le, et Vene saematerjali voolab vaatamata juba aprilli alguses jõustunud piirangutele turule palju. Kogused, mis veel enne lõplikku puiduimpordi keeldu 10. juulil riiki tuuakse, on rekordilised. See ajab turu segadusse, hindab Sneck olukorda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077