Autor: Tööstusuudised.ee • 6. mai 2022

Elektroonikatootja asendas tülika testimisprotsessi uue lahendusega, mis sündis rätsepatööna

Saaremaal tegutsev elektroonikatööstus Ouman Estonia asendas senise tülika ja liigselt inimese sekkumist nõudva toote testimise protsessi automaatsema lahendusega, mis sündis koostöös tootmislahendusi disainiva Teamsteriga.
Vasakul Teamsteri juhatuse liige Rene-Ben Nava ja paremal Ouman Estonia tootmis- ja tegevjuht Rando Kubits.
Foto: Ouman Estonia

Tootmise automatiseerimise suuna võtnud Ouman otsis uut tootmisliini testri juba mõnda aega. “Tahtsime asendada senise süsteemi, kus testimisprotsess nõudis pidevat inimese kohalolu," sõnas Oumani tehase tootmis- ja tegevjuht Rando Kubits.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077