Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuli 2020

Elektroonikaettevõte Ouman Estonia laiendab tootmispinda: investeeritakse pool miljonit

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu liige Ouman Estonia laiendab oma Saaremaal asuvat tootmishoonet. Täna, 9. juulil, saab juurdeehitis nurgakivi ning uus hooneosa valmib käesoleva aasta oktoobriks.
Elektroonikatööstus Ouman Estonia laiendab tehast
Foto: Ouman Estonia

Energiasäästlike termoregulaatorite, ventilatsiooni- ja jahutusseadmete tootja ning tootmisteenuse pakkuja Oumani tehase laienduse tingis ruumipuudus. “Plaanime investeeringuid uutesse seadmetesse, et veel suuremas mahus minna üle automatiseerimisele ja digitaliseerimisele,” selgitas Ouman Estonia tegevjuht Erik Keerberg.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077