Autor: Janeli Janson • 18. aprill 2022

Valgustitootja Glamox kasvatas märkimisväärselt käivet

Glamox AS majandusaasta aruandes selgub, et ettevõte kasvatas 2021. aastal oma käivet ja kasumit. Ettevõtte ärikasum kasvas 36% ligi 16 miljoni euroni.
AS Glamox juhatuse liige Virve Jõgeva
Foto: Raul Mee

Äripäeva Infopanka laekunud Glamox AS-i majandusaasta aruandest selgub, et ettevõtte müügitulu kasvas 2021. aastal 50% pea 75 miljoni euroni. Ettevõtte ärikasum kerkis 36% ligi 16 miljoni euroni ja puhaskasum 56% enam kui 14 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077