Autor: Janeli Janson • 7. aprill 2022

Toidutööstused: põgenikud tuleks kiiresti tööellu integreerida, kuid protsessid on aeglased

Tööstusuudised uuris toiduainetööstustelt, kuidas on õnnestunud sõjapõgenike palkamine ja milliseid probleeme sellega seoses praegu nähakse.
Põgenikud tuleks kiiresti tööellu integreerida, kuid protsessid on aeglased.
Foto: Andras Kralla

Toidutööstusettevõtted näevad sõjapõgenike palkamisega seotud bürokraatiat erinevalt, kuid üldiselt peetakse palkamisprotsessi liiga aeganõudvaks. Põgenike palkamist kommenteerivad Nõo Lihatööstus, Salvest, Premia, Orkla Eesti, HKScan ja Saku Õlletehas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077