Autor: Tööstusuudised.ee • 31. märts 2022

Utilitas ostis Lätis Grobina tuulepargi

Energiakontsern Utilitas omandas täna Grobina tuulepargi, mis on Läti üks suurematest ja koosneb 33 Enerconi tuuleturbiinist koguvõimsusega 19,8 MW.
Grobina tuulepark
Foto: Utilitas

„Tuuleenergia on osa Utilitase pikaajalisest strateegiast, millega soovime kindlustada oma positsiooni piirkonna juhtiva taastuvenergia tootjana. Meil on hea meel laiendada oma portfelli ka Grobina tuulepargi omandamisega lisaks 2022. aasta sügisel valmivale Tārgale tuulepargile koguvõimsusega 58,8 MW. Investeerime jätkuvalt taastuvenergiasse, et aidata regiooni energia-, julgeoleku- ja kliimaprobleeme lahendada,“ ütles Utilitase tuuleenergiaettevõtte OÜ Utilitas Wind juhatuse liige Rene Tammist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077