Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuli 2020

Utilitase roheenergia toodang kasvas pea kolmandiku võrra

Taastuvenergiaettevõte Utilitas tootis 2020. aasta esimeses pooles 853 600 MWh rohelist energiat. See on ligi 30 protsenti rohkem kui samal perioodil aasta tagasi. Kokku tootis Utilitas esimesel poolaastal 990 000 MWh soojus- ja 190 000 MWh elektrienergiat.
Utilitase koostootmisjaam
Foto: Utilitas

2020. aasta esimene pool oli tavapärasest soojem ja seetõttu müüs Utilitas 5% vähem soojust kui eelmisel aastal samal ajal, teatas ettevõte. „Mõningast müügilangust tingis eriolukord, mil soojuse tarbimine vähenes näiteks hotellides, koolides ja spordikeskustes,“ ütles Utilitase kontserni juht Priit Koit. „Eriolukorra ajal tagasime klientidele katkematult kaugkütteteenuse. Selle nimel suurendasime töökeskkonna ohutust, viisime inimkontaktid miinimumini ja siirdusime kaugtööle seal, kus võimalik,“ lisas Koit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077