Autor: Tööstusuudised.ee • 8. oktoober 2020

Utilitas tootis kolmandas kvartalis 95% energiast taastuvkütustest

Taastuvenergiatootja Utilitas tootis 2020. aasta kolmandas kvartalis 160 000 MWh soojus- ja 96 000 MWh elektrienergiat, millest 95% toodeti taastuvatest allikatest.
Utilitase soojuse ja elektri koostootmisjaamad ja päikesepark Tallinnas, Väos.
Foto: Utilitas

Energiakontserni kliendid tarbisid kolmandas kvartalis 133 000 MWh soojusenergiat, mida on 9% vähem kui möödunud aastal samal perioodil. Tarbimislanguse taga oli võrreldes eelmise aastaga soojem september ning mõningast mõju avaldas COVID-19st tingitud tarbimise vähenemine hotellides ja teistes avalikes hoonetes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077