Autor: Rivo Sarapik • 30. märts 2022

Konkursi "Parim juht" finalistide hulka valiti ka Enefit Greeni juht Aavo Kärmas

Žürii valis välja kolm Eesti tippjuhti, kelle seast selgub 20. mail Pärnu juhtimiskonverentsil tänavune parim juht. Sel aastal on finaalis LHV juht Madis Toomsalu, Häirekeskuse juht Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juht Aavo Kärmas.
LHV juht Madis Toomsalu (vasakul), Häirekeskuse juht Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juht Aavo Kärmas.
Foto: Äripäev

"Selle konkursi nominendiks saavad juhid, kes kasutavad oma nime, sõna ja häält ka organisatsioonist väljaspool. Nad teevad teistest, oma organisatsiooni ära juhtivate juhtidega võrreldes nii-öelda ühe sammu lisaks. Selle teema üle oli žüriil pikk arutelu," selgitas žüriis osalenud Coop Panga juht Margus Rink, kes pälvis parima juhi tiitli eelmisel aastal. "Oli rida kandidaate, keda hinnatakse organisatsiooni sees, aga me ei ole nendest midagi kuulnud. Valitud kolmik aga kasutab nii nime, sõna kui häält."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077