Autor: Janeli Janson • 15. märts 2022

Saku Õlletehase juht Jaan Härms: sõja mõju saavad tunda absoluutselt kõik

Mullu Venemaal oma turgu kasvatanud Saku Õlletehase juhi Jaan Härmsi sõnul tegeletakse hetkel uute turgude otsimisega. „Kindel on see, et sõja majanduslik mõju jõuab kas kohe või viibega absoluutselt iga ettevõtteni ja seeläbi ka iga inimeseni,“ ütles Härms Tööstusuudistele antud kommentaaris.
Saku Õlletehase juht Jaan Härms
Foto: Liis Treimann

Saku Õlletehas teatas veebruaris, et möödunud aasta käive kasvas 6,2 protsenti ligi 68 miljoni euroni ja Saku brändide eksport kasvas sealjuures 2,5 korda. Jaan Härms märkis toona, et ekspordi kasvu taga on ennekõike Venemaa turg, kus mullu laiendati sortimenti viie Saku õlleni, mis olid saadaval enam kui 10 200 kaupluses üle kogu riigi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077