Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2022

Saku Õlletehas kasvatas mullu oma müügikäivet ligi 68 miljoni euroni

Saku Õlletehas müüs eelmisel aastal üle 124 miljoni liitri jooke ning kasvatas müügikäivet ligi 68 miljoni euroni, enim mõjutasid aastat pea kümnendiku kasvanud kodumaine jaeturg ning Saku brändide mitmekordne ekspordikasv.
Saku Õlletehas.
Foto: Veiko Tokman, Andres Haabu

"Möödunud 2021. aastat iseloomustas üheltpoolt tugev sisemaine nõudlus, seda eriti ülimalt soojaks kujunenud suvisel kõrghooajal," rääkis Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms. "Teisalt ei saa mööda vaadata terve aasta moel või teisel kehtinud piirangutest, mis mõjutasid negatiivselt kohalikku toitlustus- ja meelelahutusasutustele."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077