Autor: Pille Ivask • 21. veebruar 2022

Pankrotistunud tuntud mööblitööstus leidis elupäästja

Osa mullu pankrotti läinud Nobe Interiors OÜ varadest on leidnud uue omaniku ning liikunud energiaettevõtte Adven kunagise Eesti ja Läti tegevjuhi Urmo Heinami firmale.
Nobe Interiorsi meeskond töötab nüüd NBFI Productioni all. Viimase omaniku Urmo Heinami sõnul on töötajate lojaalsus ettevõttele olnud märkimisväärne, eriti praeguse tööjõukriisi ajal.
Foto: Andras Kralla

Heinam selgitas, et tema ettevõte NBFI Production OÜ ostis ära Nobe kaubamärgi, veebisaidi, pooleliolevad lepingud, materjalijäägid ja muu taolise, ning loodab nüüd mööblifirmale elu sisse puhuda.

Läinud aastal pankrotti läinud Nobe Interiorsi kirstunaelaks sai koroonapandeemia, Heinami sõnul veidi ka toonaste juhtide julgus toota rohkem ja suuremalt.

Lisaks NBFI-le lõi Heinam mullu sügisel veel teisegi firma, WeProduceFurniture OÜ. Selle kohta ütles ta, et tegu on haldusfirmaga, kuhu alla liigituksidki mööblitööstusettevõtted. Nii liigub ka NBFI ilmselt WeProduceFurniture’i alla.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077