Autor: Tööstusuudised.ee • 27. jaanuar 2022

Soodushind lõpeb TÄNA! Miks tasub tulla konverents-kontaktmessile "Tark tööstus 2022: Uus tase"?

17.-18. märtsil toimub Kultuurikatlas tootmislahendustele keskenduv konverents-kontaktmess "Tark Tööstus 2022: Uus tase", kuhu on veel viimaseid päevi võimalik registreerida soodsaima hinnaga.

"Tark tööstus 2022: Uus tase" võtab fookusesse tootmislahendused ja tehaste arendamise uuele tasemele. Tegemist on pooleteise päeva pikkus tööstussündmusega, mis hõlmab endas konverentsi, enam kui 20 töötuba, üle 40 esineja Eestist ja välismaalt, minimessi ehk tavapärasest suuremat esitlusala, organiseeritud üks-ühele-kohtumisi, õhtust üritust ja tehasekülastusi.

See on sündmus, kus saab kuulata inspireerivaid kõnelejaid Eestist ja välismaalt, osaleda praktilistes töötubades ning saada ühe päeva jooksul kompaktne ülevaade pakutavatest tootmislahendustest, osaleda õhtusel üritusel ja suhelda kolleegidega teistest ettevõtetest, tutvuda erinevate lahendustega messialal ja osaleda tehakülastustel.

Konverentsi peaesinejad on endine Hugo Bossi tehase juht Joachim Hensch, kes viis rõivatootja Türgi tehase täiesti uuele tasemele, ja elektroonikatootja Rohde & Schwarz digitaliseerimisjuht Johannes Schmalz. Põhiprogrammist leiab ka kaks põnevat paneelarutelu, kus Eesti tööstusjuhid lahkavad oma ettevõtete digiteekonda, õnnestumisi, õppetunde ja edasisi samme, mis aitaksid tehase järgmisele tasemele.

Tutvu täispika programmi ja töötubadega siin: www.smartindustry.ee.

Miks tasub osaleda?

• Tark tööstus 2022 ei ole enam ainult konverents, vaid annab paralleelsessioonide ja arvukate töötubade abil lisaks kompaktse ülevaate erinevatest tööstuslahendustest.

• Vähemalt 20 töötuba on kokku pandud nii, et need oleks kasulikud nii ettevõtte tegevjuhtidele kui ka valdkonnajuhtidele.

• Iga osaleja saab valida valdkonnale või ametile sobivad töötoad ja panna nii kokku just endale sobiva päevakava - iga töötoa juurest leiate ametinimed, kellele töötuba sobib.

• Pealaval on võimalus kuulata kahte põnevat välisesinejat ja kahte arutlusringi, kus ettevõtte juhid räägivad oma tehase arendamise kogemustest.

• Esimese päeva lõpetame õhtusöögiga ja tunnustamisega muusika saatel, et oleks ka vabamas õhkkonnas võimalus suhelda.

• Teisel päeval läheme vaatama teiste tehaste tarku lahendusi.

• See on hea võimalus kutsuda Eestisse ka oma välispartnereid ja pakkuda ka neile suurepärast programmi. Pealaval toimuvat tõlgime ka inglise keelde.

Registreeri!

Soodushind 149 eurot+km/osaleja (178,8 eurot koos km-ga, ilma õhtuse galata) kehtib vaid 31. jaanuarini! Täispaketti ehk pilet koos õhtuse galaga on 198,8 eurot+km/osaleja (237,6 eurot km-ga). Registreeri otse SIIN.

Meeskonnad pääsevad sündmusele soodsamalt:

Alates 5 osalejast soodushind 129 eurot+km (km-ga 154,8 eurot, ilma õhtuse ürituseta) osaleja kohta ja 178 eurot+km ( km-ga 213,6 eurot, täispakett) osaleja kohta.

Alates 10 osalejast on soodushind 99 eurot+km (km-ga 118,8 eurot, ilma õhtuse ürituseta) osaleja kohta ja 148 eurot+km (km-ga 177,6 eurot, täispakett) osaleja kohta.

Kui soovid tulla meeskonnaga, kirjuta otse programmijuhile: [email protected].

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077