Autor: Tööstusuudised.ee • 29. detsember 2021

Pane kalendrisse! Konverents "Tark tööstus 2022" toimub minimessina

Varem tavapärase konverentsina toimunud "Tark Tööstus" saab uue hingamise ja toimub konverents-minimessina 17.-18. märtsil 2022 Tallinnas, Kultuurikatlas.
Tark Tööstus 2022 sihtgrupp on ettevõtte juhid, tootmisjuhid, spetsialistid ja kõik juhid, kes on seotud tehnoloogilise arenduse ja digitaliseerimisega tootmises.
Foto: Tööstusuudised.ee

Pooleteise päeva pikkune targale tootmisele ja tootmislahendustele keskenduv "Tark Tööstus 2022" ühendab klassikalise konverentsi ehk pealaval toimuva põhiprogrammi, minimessi ehk senisest suurema esitlusala, mitut paralleelsessiooni ehk enam kui 20 töötuba, kokkulepitud ärikohtumisi ja networkingu, õhtuse ürituse koos õhtusöögi ja muusikalise etteastega ning teise päeva tehasekülastusi.

Sündmus kannab alapealkirja "Uus tase", mis tähistab lisaks sündmuse kasvamisele ka sisulist fookust, et pakkuda läbi põhiprogrammi ja kümnete praktiliste töötubade tööstussektori juhtidele ja spetsialistidele inspiratsiooni ja praktilist infot, mis suunab meie tehaseid uut taset püüdma.

Pealaval ehk põhiprogrammis näeme nii välisesinejaid kui kodumaiseid tippjuhte ja -eksperte, kes jagavad oma kogemusi ja maailmavaadet tarka tootmist puudutavatel teemadel. Põhiprogramm hõlmab kahte pikemat ettekannet ja kahte aruteluringi.

Põhiprogrammi vahel toimuvad samal ajal mitmed töötoad, mille vahel tuleb osalejatel vastavalt oma huvile ja vajadusele eelnevalt valik langetada. Teemad ja töötubade läbiviijad selguvad juba jaanuari esimeses pooles.

Lisaks on võimalik eelbroneerida üks-ühele-kohtumisi, mille kohta avaldame täpsemat informatsiooni juba veebruaris. Esimese päeva lõpetab pidulik õhtusöök, et jätkata suhtlemist vabamas õhkkonnas. Õhtusel üritusel jagatakse ka auhindu ja esineb bänd.

"Tark tööstus 2022" on hea platvorm kohtumisteks ja suhtlemiseks, mis on hea põhjus, et kutsuda Eestisse ka oma välispartnereid.

Täispikk programm avalikustatakse jaanuari esimeses pooles spetsiaalselt selle sündmuse jaoks valmival veebileheküljel.

Tule osalema koos meeskonnaga!

Sündmusele "Tark Tööstus 2022" saab registreerida end SIIN.

Sihtgrupp: tööstusettevõtete juhid, keskastmejuhid, esmatasandijuhid, arendusjuhid, innovatsiooni ja digitaliseerimise eestvedajad, spetsialistid

Praegu lehtib soodushind 129 eurot + km (154,8 eurot koos km-ga) ja pakett koos õhtuse peoga 178 eurot + km (213,6 eurot km-ga).

Miks tasub osaleda?

*Sellest saab aegade suurim Targa Tööstuse sündmus, kuhu kogunevad Eesti tööstuse juhid ja eksperdid.

*See on võimalus kutsuda Eestisse külla oma välispartnerid ja pakkuda neile suurepärast programmi koos piduliku õhtusöögiga.

*Igal osalejal on võimalus võtta osa kuni 4 kasulikust töötoast ja saada nii kasulikku nõu oma tehase tehnoloogilise taseme tõstmiseks.

*Pealaval on võimalus kuulata vähemalt ühte suurkõnelejat raja tagant.

*Võimalus osaleda pidulikul õhtusöögil ja suhelda vabas õhkkonnas teiste töösturitega.

*Võimalus külastada tehaseid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077