Autor: Tööstusuudised.ee • 23. november 2021

Baltikumi McDonald’si restoranide omanik ostab Leedus tootmistehase

Baltikumi McDonald’s restoranide ja Malta strateegiliste kinnisvarainvesteeringute kontsern Hili Properties sõlmib ostu-müügilepingu YIT Leeduga tootmistehase ostmiseks. YIT Leedu on Soome linnaarendusega tegeleva ettevõtte YIT tütarettevõte. YIT on üks suuremaid ehitusettevõtteid Põhja-Euroopas.
Ostetav tehas Klaipedas.

Äsja valminud 19 000 ruutmeetri suurune tehas asub Klaipeda äripiirkonnas. Tehas on projekteeritud ja ehitatud vastavalt rentniku Rehau Grupi nõudmistele. Viimane hakkab hoones alates 2022. aasta jaanuarist tööstuslikke materjale tootma. 55 000ruutmeetrisel krundil olev tehas asub kiirtee ääres, mis ühendab Klaipedat Kaunase ja pealinna Vilniusega. Tehasel on potentsiaali veelgi laieneda. Krundi läheduses asuvad ka peamised kaubateed ja Baltikumi suurim meresadam.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077