Autor: Tööstusuudised.ee • 28. oktoober 2021

Paldiski pürgib juhtivaks tööstuspiirkonnaks. "Silmapiiril on miljardi ulatuses investeeringuid"

Paldiski piirkonna viimaste aastate arengud on toonud Pakri poolsaarele uusi tööstusi ja äratanud ka energiaettevõtete huvi piirkonda panustada. Silmapiiril on ka miljardi euro eest investeeringuid.
Paldiski piirkonda toetab tulevas juhtiva tööstuspiirkonnana ka jäävaba sadam ja piisav tööjõud lähime 50 kilomeetri ulatuses.
Foto: Tallinna Sadam

Piirkonnas energiataristu arendamisega tegelev Adven omandas hiljuti gaasitrassi rajamiseks vastava arendusõiguse. Adveni Baltikumi tegevjuhi praeguse asetäitja Raivo Melsase sõnul on energiataristu arendamisel kanda väga oluline roll piirkonna majanduslikus õitsengus ja gaasivõrgu arendusõigusega soovib Adven selleks paremad eeldused luua. "Iga tööstuspiirkonna alus on taristu ja mida mitmekesisem see on, seda rikkalikumad on ka tööstuste valikud tootmise kasvatamiseks," sõnas Melsas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077