Autor: Tööstusuudised.ee • 4. oktoober 2021

Adven laiendab tegevust Lätis

Adven ja Wesemann on sõlminud äritehingu, millega Adven omandab Lätis Sigulda piirkonnas asuva Wesemanni Kaugkütte varad ja -tootmise. Seni on Adven pakkunud kaugkütte teenuseid riigi Cēsise ja Valmiera omavalitsustes.
Adveni uus tegevuspiirkond Lätis on Sigulda.
Foto: Adven

Adven on juhtiv energia- ja veetöötluse lahenduste pakkuja kogu Põhjamaades ja Balti riikides ning pakub Eestis, Lätis Soomes ja Rootsis kaugkütet tuhandetele ettevõtetele ja eraklientidele ning kompleksseid energiateenuseid tööstustele ja kinnisvarale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077