Autor: Tööstusuudised.ee • 22. oktoober 2021

Finesta tegevjuht Pasi Harttunen: töösturite arenguplaane kärbib palgasurve

“Töösturite arenguplaane kärbib palgasurve,” võttis olukorra kokku tööjõu rendi ja värbamisettevõtte Finesta tegevjuht Pasi Harttunen. Kolmandat kvartalit iseloomustavad ühelt poolt tellimuste kasv, teisalt pitsitab tugev tööjõupuudus.
Finesta tegevjuht Pasi Harttunen
Foto: Finesta Baltic

Pasi Harttunen kinnitas, et aktiivset sügist prognoositi juba suvekuudel. “Statistika näitab, et sel aastal maksti puhkusetasud välja juulis-augustis. Varem on olnud aktiivseid suveperioode, kus tööandjad on palunud töötajatel puhkused edasi lükata. Seekord lasid ettevõtted pigem töötajatel suvel ära puhata, sest teati juba - sügisesse jääb tellimuste kasv ning siis on hea, kui võimalikult suur osa inimestest tööl olemas,” rääkis Harttunen.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077