Autor: Tööstusuudised.ee • 11. august 2021

Finesta juht Pasi Harttunen: ränga hoobi annavad Eesti väga piiratud välistööjõu kasutamise reeglid

Esimesel poolaastal koroonast tingitud tarnekriisi asemel on Eesti tööjõuturu kõige teravamaks kitsaskohaks saanud taas tööjõupuudus. “Kui Eesti välistööjõu piirangud sunnivad meid mängima nullpunkti mängu, siis naaberriigid mängivad hoopis teiste reeglite järgi," märgib Finesta juht Pasi Harttunen.
Finesta tegevjuht Pasi Harttunen.
Foto: Finesta

Finesta tegevjuhi Pasi Harttuneni sõnul hakkas teises kvartalis ülemaailmne komponendi kriis näitama tasaseid taandumise märke ning päevakorda on taas tõusnud Eesti majandust piirav üha süvenev tööjõupuudus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077