Autor: Heikki Mäki • 5. aprill 2021

Heikki Mäki: Eesti edulugu põhineb välistööjõu ärakasutamisel

Heikki Mäki.
Foto: Andras Kralla
Peame tagama välistööjõu seadusliku liikumise Eestisse, riigile maksulaekumise ja koos sellega ka võõrtööjõu inimliku kohtlemise Eestis, kirjutab tööjõurendi ekspert Heikki Mäki arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Saabunud kevad toob peagi kaasa hooajatööd ning Euroopa tugipaketid pandeemiajärgse majanduse elavdamiseks, mis koos üldiste globaalsete majanduskasvu prognoosidega viitavad töökäte kasvavale vajadusele nii Eestis kui ka kogu Euroopas. Ometigi jääb riik ilma 100 miljonist eurost.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077